CZ PODIUM | mobilní pódium na prodej a pronájem

:: Archiv 2010-2013

Profesionální ALU mobilní technika na prodej i pronájem.

Nový blok - dvojitým kliknutím zde, zahájíte úpravu bloku...

Archiv zpráv 2013 - 2010 (seřazeno podle data)

Zástupce odkazů pro listování


 

Datum  5/06/2014

Mobilní pódium - odprodej použité techniky

 
Vážení zákazníci, 
dovolte nám, abychom Vám nabídli odprodej mobilních pódií do interiéru/exteriéru s protiskluzovými, voděodolnými deskami typu OpenAir v rozměru každé 200x100 cm, doplněné podle potřeby nohami, případně dalším příslušenstvím (spojky rámů, noh, schodiště, přepravní vozík apod.) v několika uvedených možnostech pořízení:
 
Mobilní pódium 8 x 6 m, výška 100-180 cm, 1ks
Pódium je složené z 24 ks mobilních podest OpenAir, 24 sad výškově stavitelných noh 100-180 cm, spojek rámů a noh, s roštovým schodištěm šířky 100 cm doplněným o zábradlí, tmavou vykrývací textilií s úchyty, černým jevištním zábradlím po obvodě pódia. 
 
Mobilní pódium 8 x 4 m, výška 60-100 cm, 1ks
Pódium je složené z 16 ks mobilních podest OpenAir, 16 sad výškově stavitelných noh 60-100 cm, spojek rámů, jevištním schodištěm šířky 100 cm doplněným o zábradlí, tmavou vykrývací textilií s úchyty. 
 
Dále nabízíme k odprodeji toto použité / funkční zboží:
 
Mobilní zastřešené pódium 6 x 4 + 6 x 4 m
Mobilní zastřešené pódium 8 x 4 + 8 x 4 m
 
Nabídka je časově omezena a je platná do vyprodání skladových zásob. Výše nabízené zboží s podrobným popisem najdete v sekci BAZAR, o ceny si, prosím, napište na info@czpodium.czPokud Vás naše nabídka zaujala anebo požadujete jiné rozměrové řešení, neváhejte a obraťte se, prosím, na nás s Vašimi požadavky. Děkujeme a budeme se těšit na spolupráci.
 

 

Datum  4/11/2013

Mobilní pódium na prodej - akční nabídky

Prodej nových nebo zánovních mobilních podest s TÜV certifikací v profesionálním provedení. Nosnost 750 kg/m2 a více. Dále nabízíme nové / zánovní hliníkové mobilní podesty i samostatně nebo v jiném rozměru jako mobilní pódia za velice zajímavé ceny. Nabídky jsou časově omezené - do vyčerpání skladových zásob. Další info -  na dotaz.

1) 2x Mobilní pódium 6 x 4 m (do interiéru)  ..více informací

2) 1x Mobilní pódium 5 x 3 m (interiér + exteriér) ..více informací

    

Foto z realizace dodávek mobilního pódia 5 x 3 m - IC Velehrad; 5 x 3 m (black) - Zámek Nový Hrad
Rok: 2013

 

Datum  1/10/2013

MOBILNÍ PODIUM  pronájem/prodej 

- rozšiřujeme nabídku služeb. V nabídce na období podzim/zima 2013 nabízíme možnost pronájmu mobilní techniky a vybavení pro zajištění menších akcí, malých oslav, firemních eventů, dětských produkcí, koncertů apod. v tomto rozsahu (pódia nabízíme také samostatně bez zastřešení): 

 
1) PAVILON - Mobilní pódium se zastřešením 5 x 3 m, zastřešení pódia v rozměru 4,5 x 3 m. Složení: AL konstrukce 50/2 mm, modrá plachta voděodolná, stínící sítě,  jevištní schodiště s modrou textilií. Uvedenou sestavu nabízíme také k prodeji.
 
Pódium PAVILON   
 
 
2) PÁRTY 6 x 4 m Mobilní pódium se zastřešením 6 x 4 m, pódium v rozměru 6 x 4 m, 5 x 4 m. Složení: Duralová konstrukce 50/80 mm, modrá plachta - kedr, stínící sítě, jevištní schodiště, výkryt pódia - modrá/černá textilie. pozn.: Ilustrační fotografie a dokumentaci připravujeme... děkujeme za strpení. V případě zájmu o tento typ techniky k pronájmunebo prodeji nás, prosím, kontaktujte o aktuální ceny a informace.
 

 

 


Datum  9/09/2013

Mobilní pódium na prodej - sledujte naše akční nabídky

Nabízíme Vám prodej nových, zánovních nebo použtých pódií s příslušenstvím (nabídka je časově omezená do vyčerpání skladových zásob), ceny jsou uvedeny bez dopravy, vlastní odvoz je možný. Nosnost všech variant pódií činí 750 kg/m2, podesty jsou certifikované atesty TÜV. Dále nabízíme nové / zánovní (nové, 1x použité, nepoužité v kombinaci s novými díly a přísl.) mobilní pódia se slevou od 10 - 17% z běžných prodejních cen. Další informace ohledně těchto nabídek na dotaz.

1) Mobilní pódium 8 x 6 m  ..více informací

2) Mobilní pódium se zastřešením  ..info

3) Mobilní pódium 5 x 3 m  ..více informací

4) Mobilní pódium 4 x 3 m  ..více informací

Novou, zánovní nebo použitou mobilní techniku, jednotlivé nabídky, mobilní podesty, příslušenství a podrobné informace o tomto zboží najdete v sekci E-SHOP a v sekci BAZARDalší informace - na dotaz.


 

 

Datum  17/5/2013

MOBILNÍ PODESTY STANDARD


MOBILNÍ PODESTY STANDARD - BAREVNÉ VARIANTY

 
Mobilní podesty Standard - podesty vhodné jen do interiérů dodáváme v libovolné povrchové barevné variantě. K variantě světlá - lakovaný buk můžete používat např. provedení černý lak, ale také libovolné jiné barevné odstíny podle Vaší libosti, fantazii se meze nekladou. Můžete tak barevně sladit plochu jeviště nebo Vaše mobilní pódium s vybavením kulturního zařízení, sálu apod., prodejní cena za provedení je stejná jako v případě standardní mobilní podesty s povrchem lakovaný buk.
 
Mobilní podesty lze dodat v běžném rozměru 200 x 100 cm, ale můžete si také objednat podesty menší jako např. 100 x 100 cm, 100 x 50 cm, ale také atypické provedení, dokonce i kulaté, oblé tvary apod..
 
Výšku noh můžete korigovat pomocí teleskopických nohou a lze stavět elevace anebo Vám dodáme nohy pevné výšky. Výšku pevných nohou si můžete zvolit také libovolnou (od 15 cm).
 
Pokud zvažujete používání opravdu těžkých břemen, doporučujeme a nabízíme k prodeji podesty (venkovní i vnitřní) v produktové řadě Pro Line, které mají rohy zpevněné šrouby a umožňují tak na jevišti používání opravdu těžkých břemen jako např. motocyklů, osobních vozidel apod..
 
Rozmanité příslušenství tyto výrobky jen doplňují (textilie, látky, výkryty, zvukové nebo promítací stěny, přepravní vozíky, zábradlí, schodiště, spojovací materiál apod.). Vaše nezávazné poptávky naceníme zdarma, napište nám.

 

 

Datum  3/5/2013

NŮŽKOVÉ STANY V PROFESIONÁLNÍM PROVEDENÍ


MOBILNÍ NŮŽKOVÉ STANY PRO VAŠE AKCE

Kromě standardní a střední třídy nůžkových stanů v hliníkovém nebo nerezovém provedení (20/20 - 30/30 mm profil) nabízíme nůžkové stany v tom nejsilnějším provedení. Zesílený hliníkový nebo nerez profil 40 x 40 mm konstrukce společně s hliníkovými spojkami (nikoliv pvc, jako je u standardních provedení), silonovými vložkami v kombinaci s opláštěním v gramáži 220 gr/m2 plus vysoká mobilita, rychlost sestavení a dlouhá životnost díky použitým materiálům staví tento typ stanů ke špičce v oboru.

Nosná konstrukce stanu je vyrobena z povrchově upraveného ocelového nebo hliníkového profilu. Jezdce a podložky mezi obdélníkovými vzpěrami nůžkového systému jsou vyrobeny z masivního tvrdého plastu nebo hliníkových objímek s vnitřními silonovými vložkami. Celá konstrukce je již kompletně sestavena a proto odpadá montáž jednotlivých dílů. Sestavení probíhá pouze rozevřením konstrukce, která je odolná proti povětrnostním vlivům. Opláštění je vyráběno z polyesteru s polyuretanovou vrstvou. Venkovní stojaté švy s "S" zámky jsou navíc podlepeny a zaručují nepropustnost vody. Barevné provedení opláštění lze specifikovat dle aktuálních barevných vzorníků (aktuálně 12 barevných provedení).
 
Ať již máte zájem o "lidové" - "střední" nebo "silné" provedení nůžkového stanu, kontaktujte nás pro konkrétní cenovou nabídku. K nůžkovým stanům dodáváme bohaté příslušenství - bočnice, límce, opláštění s potiskem, závaží, tašky, ale i vybavení jako podlahy, stoly, osvětlení atd. (v základním provedení konstrukce - střecha - transportní taška s kolečky). Další informace najdete ZDE

 

 

Datum  26/4/2013

NOVINKA - NABÍZÍME K PRODEJI TRIBUNY KE STÁNÍ I SEZENÍ...


MOBILNÍ PODESTY K PRODEJI SE SEDÁKY JAKO TRIBUNY PRO DIVÁKY

Již delší dobu nabízíme možnost využití samostatných mobilních podest jako elevace, rychle instalovatelné a rozebiratelné mobilní tribuny pro diváky do interiérů / exteriérů bez laviček, židlí nebo sedaček. Lavice i židle standardně nabízíme jako dovybavení k sezení na mobilních tribunách.

Nyní rozšiřujeme nabídku o možnost doplnění podest o tribunové PVC sedáky. Sedáky jsou vhodnou volbou pro kulturní či sportovní akce se středně dlouhou dobou trvání, a lze je kombinovat i se stáním na mobilní tribuně. Vzniká tedy možnost kombinovaného sezení / stání na mobilní tribuně.
 
Mobilní tribuny (podesty) si nyní můžeme doplnit o možnost sezení na tribunových sportovních sedácích se speciální ocelovou konstrukcí, která nijak nepoškodí povrch podest ani jejich hliníkový rám a jde snadno a rychle instalovat i demontovat. Tím zůstávají podesty "mobilní", stejně jako je mobilní konstrukce se sedáky, kterou snadno a rychle namontují / demontují 2 osoby bez nutnosti použití jakýchkoliv nástrojů. Použití konstrukce je ideální až do výšky podlahy 180 cm bez použití dodatečných diagonál nebo fixních prvků. Tato varianta je tedy určena pro divácké tribuny od 4 do 200 diváků apod.. Šířka tribuny může být ale neomezená a tím je možné vytvářet tribuny i pro několik set diváků. S využitím diagonál a fixních prvků je pak možné vytvářet mobilní tribuny i vyšší podlahy než 180 cm.
 

Instalace je rychlá a jednoduchá, montáž sedaček na podesty je shodná s montáží bezpečnostního zábradlí. Konstrukce se sedáky je stohovatelná, lze stohovat až 4 - 5 konstrukcí se sedačkami na sebe. Další informace ...


 

Datum  5/4/2013

KDYŽ RYCHLE PŘICHYTIT NEBO OPAKOVANĚ INSTALOVAT, TAK SE SPANNFIXEM...


GUMOVÁ LANA, SMYČKY, SPONY, KLIPY

Nabízíme kvalitní produkty vázací a montážní techniky - gumolanové smyčky Spannfix®, spony Spannflex®a plastové klipy Holdon®. Výhodou gumolan je vysoká pevnost v tahu, plastové háčky, spony a klipy jsou vyrobené z houževnatého plastu, UV rezistentní a používají se všude tam, kde není možné uchytit textilie a plachty pomocí oček, instalace klipu přitom textilní a pvc materiály navíc nijak nepoškodí.

 
Klipy, spony a smyčky udávají také profesionální jednotný vizuální styl a slouží pro rychlé, mobilní a opakované uchycení jevištních a divadelních závěsů, textilií, pláten, moltonů, pvc bannerů, plachet, praporoviny a sítí ke konstrukcím nebo traverzám apod.. Každý výrobek se dodává v několika velikostních typech, rozměrech a barevném provedení. 
 
Kromě standardních rozměrů si lze objednat tyto produkty i na zakázku (např. délky lan na míru..). U každého z těchto výrobků nabízíme zajímavé množstevní slevy a nyní zavádějící slevové akce. Podrobné informace o nabídce profesionální moderní vázací a montážní techniky najdete v našem e-shopu v kategorii - Textil, sítě, úchyty.

 

 

Datum  30/3/2013

MOBILNÍ PÓDIA PRODEJ - PRONÁJEM


přijímáme objednávky prodeje a pronájmu mobilních pódií na jarní a letní sezónu na Vaše kulturní, sportovní a společenské akce a události. Zajištěte si tak včas a s předstihem termín pronájmu, který Vám v kalendáři akcí zablokujeme.

Nabízíme k zakoupení nová mobilní jeviště, hlediště, tribuny, parkety, lehké mobilní příhradové konstrukce s příslušenstvím, stany z duralových komponent, pvc opláštění, rašlové stínící sítě, profi úchyty, divadelní a jevištní textilie, látky, moltony, mobiliář, skládací sety a mnoho dalšího příslušenství. Některé z produktů je možné objednat přímo prostřednictvím našeho e-shopu, který průběžně a pravidelně doplňujeme o nové zboží a produkty. Vzhledem k náročnosti sestav a rozličnosti poptávek si i nadále pište o cenové nabídky, které jsou zdarma prostřednictvím online formuláře.

Vážení zákazníci, partneři, již nyní přijímáme objednávky prodeje a pronájmu mobilních pódií na jarní a letní sezónu. Pokud nyní uvažujete o pořízení mobilní techniky anebo o technickém zajištění Vaší akce mobilní technikou a znáte přibližný termín a místo konání, neváhejte a kontaktujte nás. Kalkulace Vám zašleme obratem zdarma.

Dovolujeme si také upozornit na výhodnou možnost zápůjčky mobilních podest pro zajištění Vašich středně velkých a menších krátkodobých akcí. Další informace najdete v sekci Pronájem pódií + Půjčovna pódií, kde nabízíme základní typy mobilních pódií se zastřešením i bez něj, mobilní divácké tribuny do interiéru / exteriéru, velkoprostorové stany a střechy jako zastřešení a další mobilní vybavení a příslušenství pro Vaše akce, eventy a mítinky. Zajišťujeme také profesionální ozvučení a osvětlení.
 
Kontaktujte nás prostřednictvím tohoto ONLINE formuláře, případně mailem na adrese info@czpodium.cz nebo telefonicky prostřednictvím mobilního telefonu 737 135 816 nebo 603 90 12 13. Děkujeme Vám a těšíme se na spolupráci.

 

 

Datum  29/3/2013

KRÁDEŽ PÓDIA

V Rosicích u Brna bylo odcizeno mobilní pódium se zastřešením za několik set tisíc korun. Další informace v tomto článku


 

 

Datum  27/3/2013

BAZAR - PRODEJNÍ STÁNKY

Komise: Nabízíme odprodej dřevěných prodejních stánků. Podrobné informace, podmínky a ceny stánků najdete v sekci BazarKOMISNÍ PRODEJ - NABÍDKA: Zároveň nabízíme odprodej Vaší již nevyužité starší mobilní techniky (stánky, zastřešení, pódium, jeviště, podesty, mobilní konstrukce, mobilní technika apod.). Máte-li co nabídnout, neváhejte a kontaktujte nás. Technika je prodávána formou komisního prodeje a nabízena přednostně našim stávajícím klientům. Vaše nabídky zasílejte na náš e-mail nebo nám napište prostřednictvím našeho ON-LINE formuláře


 

 

Datum  26/1/2013

MOBILNÍ POUŽITÁ PÓDIA NA PRODEJ

V průběhu letošního roku nabízíme odkup použitých pódií, tribun, zastřešení, stanů, komponent a příslušenství v komisním prodeji. Pokud máte zájem o tuto techniku, navštivte pro aktuální nabídku náš bazar mobilní použité techniky. Podrobnosti k jednotlivým nabídkám Vám sdělíme nebo zašleme mailem / telefonicky. Nabídky jsou aktuálně zveřejňovány podle dohody se smluvními prodejci a stavu na českém (evropském) trhu. Zákazníci, kteří nás v minulosti oslovili ohledně zájmu o tyto výrobky, kontaktujeme přednostně automaticky. Kontaktujte nás pro další informace o nabídkách použité mobilní techniky.

 

Datum  19/11/2012

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ PÓDIUM ZA NÍZKÉ CENY !


MOBILNÍ PÓDIUM NA PRODEJ

Mobilní pódium a příslušenství v profesionálním provedení s certiikací TÜV u nás můžete zakoupit na objednávku do 7 dnů. Poskytujeme zajímavé množstevní slevy. Kvalitní výrobky z české a evropské produkce ve velkém i v malém, stavebnicový systém podest, ze kterých lze sestavit jeviště, pódia, taneční a prezentační parkety, divácké tribuny a elevace či divadelní praktikáble a stupínky v libovolných rozměrech, výškách a nyní i tvarech. Lehké stany z duralových profilů v rozměrech a barvách podle Vaší představy, hliníkové příhradové konstrukce a příslušenství pro eventy, výstavy, venkovní i vnitřní produkce, reklamní příhradové stojany, stativy pro LED obrazovky, střechy sedlové, spádové nebo obloukové. Neváhejte a kontaktujte nás, cenové nabídky zdarma. 

 

PRONÁJEM - ZÁPŮJČKA PÓDIÍ

I nadále Vám nabízíme pronájmy a zápůjčky mobilní techniky pro menší a středně velké akce. Pódium si můžete zapůjčit a tím si snadno a a významně snížit náklady na tuto techniku. Oproti konkurenčním nabídkám dokážeme ušetřit Vaše peníze. Pokud Vám nebudeme moci vyhovět, doporučíme nejbližšího dodavatele požadovaných služeb. Nabídka pronájmu platí pro mobilní podesty, pódia, jeviště, stany, střechy, zastřešení, ground support, reklamní stojany, ozvučení, osvětlení a služby související. Zápůjčky jsou platné pro mobilní podesty, ze kterých se sestavují pódia, jeviště, stupínky, praktikáble, tribuny a zpevněné plochy. Nabídka není nijak časově omezena, ceny jsou smluvní. Kontaktujte nás telefonicky nebo mailem.

 

 

Datum 3/9/2012

PŘIJÍMÁME MOBILNÍ PÓDIA DO KOMISE VÍCE V BAZARU


 

       Vlastníte použité nebo zánovní mobilní pódium nebo zastřešení, případně hliníkové komponenty, díly a další mobilní techniku na prodej? Nabízíme Vám komisní prodej použité mobilní pódiové techniky pro naše zákazníky, kteří tuto techniku poptávají. Zájem máme především o venkovní provedení mobilních jevišť a pódií (venkovní hliníkové podesty) s příslušenstvím, mobilní hliníkové příhradové konstrukce a jejich části, ground support, závěsy na světla, rampy, zvedáky, stativy s navijáky, mobilní střechy a zastřešení, velkoprostorové stany a související součásti. Nabídnout můžete také mobiliář (vybavení pro exteriérové akce - výstavy - stoly, lavice, skládací židle, pivní sety, expozice, stánky, hlediště, divácké tribuny, mola, případně další vybavení). Pro bližší informace nás kontaktujte emailem nebo prostřednictvím online formuláře.

 

 

 


Datum  10/12/2012
 
          Vážení zákazníci, partneři,
 
         děkujeme Vám za projevenou důvěru, kterou jste v nás vložili a jenž se budeme snažit nezklamat ani v příštím roce. Náš obchodní vztah s Vámi se pro nás stává samozřejmým závazkem. Důležitým kritériem v naší činnosti je vysoká kvalita a nízká cena výrobků a služeb; obě tato kritéria se budeme snažit dodržet i v následujících letech. O kvalitě ve vztahu k prodeji mobilní techniky a vybavení jistě hovoří i to, že jsme po celou dobu našeho podnikání neměli žádnou reklamaci na dodávku výrobků či služeb, přestože jsme kdykoliv byli a jsme připraveni s Vámi rychle řešit záruční či pozáruční servis. 
 
         Letošní rok jsme hrdí na to, že jsme měli tu čest spolupracovat s mnoha desítkami z Vás a měli jsme možnost dodat Vám více než 1200 m2 plochy profesionálních mobilních pódií a téměř 850 m2 plochy mobilních zastřešení; kvalitních výrobků z české produkce. Mnozí z Vás se na nás obracejí častěji, za což jsme obzvláště rádi. Děkujeme Vám a věříme, že budete spokojeni nejen s našimi službami, ale že Vám naše kvalitní výrobky i komponenty budou sloužit po mnoho let tak, jak požadujete a jak si přejete. Cenové nabídky, kalkulace nadále poskytujeme zdarma, stejně jako školení a některé další služby. I v následujícím roce Vám nabídneme zajímavé množstevní slevy a akční ceny bez ohledu na recesi a změny v daňové politice naší země.
 
         Vážení zákazníci
 
         rádi řešíme neobvyklé požadavky, neotřelá řešení jsou pro nás výzvou. Všichni, kteří plánujete pořádat jednorázové či krátkodobé kulturní, společenské nebo sportovní události a akce a potřebujete poradit nebo vyřešit složitý úkol, obraťte se na nás. Neumíme a nedokážeme vše, ale chceme se učit. A k tomu potřebujeme Vás. Pokud jsou Vaše technické požadavky a přání nad naše síly, budeme se snažit spolupracovat s našimi partnery anebo rádi doporučíme třeba i konkurenci; jen proto, abychom Vám vyhověli a pomohli. Vaše spokojenost je naším přáním. Rozpočty, kalkulace, technická zpracování a nabídky nadále poskytujeme zdarma a zcela nezávazně, cestovné a práce pak za nejnižší možný poplatek. Opakující akce dokážeme realizovat s opravdu zajímavými slevami. Anebo se třeba dohodneme jinak, necháme to na Vašem rozhodnutí.
 
         Přejeme Vám příjemné a klidné prožití vánočních svátků a šťastný vstup do nového roku !
 
 

Datum  05/8/2012

AKTUÁLNÍ NABÍDKA - MOBILNÍ PÓDIUM ZA ZAJÍMAVÉ CENY !


Mobilní pódium do interiéru / exteriéru za velmi výhodné prodejní ceny do 30. 9. 2012 
 
  
 
Nyní Vám aktuálně nabízíme množstevní slevy v kombinaci s letní slevou za nákup mobilních podest 200 x 100 cm v provedení OpenAir nebo Standard. Na pořízení mobilního pódia od rozměru 6 x 4 m (již od 12 ks podest) dostanete od nás 10% slevu z běžných prodejních cen a zároveň obdržíte letní slevu. Čím více odeberete podest, tím zajímavější nabízíme prodejní cenu. Podesty poslouží stejně dobře jako mobilní pódia do interiéru / exteriéru - ale také jako divácké tribuny, elevace, mola na módní přehlídky nebo taneční parket či samostatné stoly pod aparaturu, bicí, divadelní praktikáble apod.. Podesty, které prodáváme, jsou certifikované atesty TUV a splňují veškeré přísné požadavky na jejich bezproblémový a dlouhodobý provoz. K podestám dodáváme jako příslušenství pevné nohy (i na míru) nebo teleskopické nohy, spojovací materiál, jevištní schodiště, zábradlí, přepravní a skladovací vozíky apod.. 
 
I nadále nabízíme varianty mobilního zastřešení z hliníkových příhradových konstrukcí nebo duralových stanů. Máte-li zájem, neváhejte a kontaktujte nás. Cenovou nabídku Vám zašleme obratem zdarma. Letní nabídka je časově omezená do 30. 9. 2012.
 
Foto z realizace dodávky mobilního pódia 8 x 7 m se zastřešením - Rožmitál pod Třemšínem
Datum: 29.června 2012
 
  

 

 

Datum  4/7/2012

PRODEJ POUŽITÉ MOBILNÍ PÓDIOVÉ TECHNIKY


Nabízíme Vám zprostředkování prodeje Vašeho mobilního pódia - zastřešení

image

Pro naše zákazníky i nadále poptáváme použitá a starší mobilní pódia a střechy (stage), mobilní zastřešení, stativy, lehké mobilní konstrukce a jejich součásti. Pokud máte zájem o spolupráci při prodeji Vaší techniky nebo nám můžete nabídnout kompletní mobilní stage apod., neváhejte a kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu nebo nám pište přes Formulář.

   Vaši mobilní techniku přednostně nabídneme našim poptávajícím zákazníkům a o výsledku Vás budeme obratem informovat. Pokud nespěcháte, nabídněte k prodeji Vaši mobilní techniku do komise přes náš BAZAR POUŽITÉ TECHNIKY. Za zkoušku nic nedáte, na většinu techniky dokážeme poměrně rychle sehnat zájemce. Děkujeme a těšíme se na spolupráci !

 

 

12/6/2012

PÓDIUM OPEN AIR Light - MOBILNÍ ZÁSTĚNA STAGE BANNER - STAN PÁRTY Light


 

  1. Mobilní pódium se zastřešením OPEN AIR Light 7 x 7 x 4 m
  2. Mobilní zástěna / vstupní brána STAGE Banner 5 x 2,5 m
  3. Mobilní stan PÁRTY Light - 8 x 4 m
 
PÓDIUM + STŘECHA OPEN AIR LIGHT 7 x 7 x 4 m
 
Kromě standardní nabídky pronájmu mobilních pódií je od druhé poloviny května 2012 možné si nově pronajmout mobilní sestavu OPEN AIR Light,  mobilní pódium o rozměru 6 x 5 m (6 x 6 m), výšky od 70 - 120 cm se zastřešením Open Air Light 7 x 7 m, výšky od 4 m s možností instalace osvětlení a ozvučení přímo na konstrukci. Zastřešení obsahuje stativy s navijáky, pomocí kterých lze plynule nastavit požadovanou celkovou výšku konstrukce zastřešení. Hlavní plachta je sv. modré barvy, vykrývací rašlové sítě černé (boky, zadní strana). Jako příslušenství - jevištní schodiště se zábradlím, vykrývací látka - modré plátno, podesty na aparaturu. 
 
 
 

ZÁSTĚNA STAGE BANNER 5 x 2,5 m
 
Pro prezentace, mítinky nebo módní přehlídky nabízíme mobilní pódium s prezentačním molem jak do interiéru, tak exteriéru s možností instalace hliníkové zástěny (vstupní brány na módní přehlídky) STAGE Banner za nebo na pódium, v rozměru 5 x 2,5 m, 4 x 3 m apod., s vykrytím bílými bannery s oky, a také tvorbou Vašich reklamních bannerů s digitálním potiskem. Zástěnu je možno si také pronajmout na krátkodobé zajištění Vaší velkoformátové reklamy jako reklamní poutač (na výstavy, veletrhy, prezentační akce, vstupní a sportovní brány apod.).  
Konstrukci Stage Banner nabízíme také k pořízení jako zcela novou.
 
 
 
STAN Light 8 x 4 m
 
Pro soukromé i firemní účely nabízíme možnost pronájmu PÁRTY STANU Light o rozměrech 8 x 4 m, stranové výšky cca 2 m, výšky v hřebeni 2,9 m, s bílými plachtami s okny, včetně zavětrování a ukotvení, s možností instalace mobiliáře (pivní sety v pevném provedení) a včetně základního osvětlení LED lampičkami, s celkovou kapacitou až 65 osob. Využití je vhodné zejména na párty akce, večírky, oslavy, svatby, ale také pro zázemí, mobilní prodejní stánek, výstavní expozice, venkovní posezení, restaurace apod.. Jako součást příslušenství nabízíme mobilní dřevěné skládací sety (stoly + lavice) v pevném provedení až pro 60 návštěvníků.
 
 
Všechny uvedené nabídky mobilní techniky a vybavení je možné využít jak v interiérech, tak v exteriérech.
 
Nadále nabízíme možnost zajištění profesionálního osvětlení i ozvučení Vašich akcí. Mobilní pódia, mobilní zastřešení, lehké konstrukce, mobiliář, světla, zvuk a další techniku a vybavení pro kulturně-společenské akce, obce, kulturní domy atd. nadále nabízíme také k prodeji za zajímavé ceny. V případě potřeby nás kontaktujte. Další podrobnosti související s aktuální nabídkou pronájmu techniky najdete v sekci PRONÁJEM PÓDIÍ
 

 

Datum  9/5/2012

MOBILNÍ PODESTY - DIVÁCKÁ HLEDIŠTĚ ZA VELMI VÝHODNÉ CENY !


     Přinášíme aktuální fotografie z realizovaných instalací dodávek mobilního interiérového / exteriérového hlediště, určeného pro kulturní domy, společenská centra - obce - sdružení - místní akční skupiny - divadla. Výhodou těchto sestav je absolutní variabilita s možností instalace libovolného tvaru, velikosti, rozměru a výšky mobilních tribun, elevací, mobilních představených pódií a jevišť, nástavců a prezentačních mol. Dalším rozšířením nebo doplněním o standardní příslušenství - mobilní schodiště, bezpečnostní zábradlí nebo skladovací vozíky, látkovinu či deskovinu plus vybavení lehkými konstrukcemi, duralovými profily, plachtami a sítěmi nebo mobiliářem, osvětlením a ozvučením si sestavy najdou široké využití při realizaci mnoha kulturně - společenských nebo sportovních akcích jak uvnitř center, tak na venkovních otevřených plochách. Většina výrobků je české produkce v profesionálním provedení, obsahuje certifkáty TUV, ONORM, NORD, P.O.S., a má opravdu velmi dlouhou životnost, což dokazujeme prodlouženou zárukou na dodávky těchto sestav. Mobilní pódia a zastřešení, která prodáváme, zabírají minimální skladovací a přepravní plochu a navzdory své nízké váze mají velmi vysoké nosnosti i při vyšších dynamických zátěžích. Nakonec přesvědčte se sami, kontaktujte nás s konkrétním požadavkem a my Vám zpracujeme cenovou nabídku zdarma.

Mobilní hlediště   Mobilní hlediště

Další fotografie mobilních hledišť najdete ve Fotogalerii v podsekci TRIBUNY - MOLA.

 

Datum  20/3/2012

Sestavte si mobilní pódium podle Vaší potřeby ! Rychle, jednoduše, levně!


 

Nabízíme novou službu pro organizátory menších a středně velkých akcí - zápůjčku mobilních pódií. Kromě pronájmu pódiové techniky včetně montáže a souvisejích služeb dopravy apod., kterou běžně realizujeme, jsme pro Vás připravili "zápůjčku" mobilních jevištních podest a skládacích pivních setů, případně další mobilní techniky a vybavení. Aktuálně nabízíme zápůjčku jevištních podest typu OpenAir o rozměru 2 x 1 m. Výšku nohou lze dodat podle potřeby. Zaškolení provádíme při předání ze skladu.

 
zapujcka podest
 
... více k této službě najdete zde

 

Datum  12/1/2012

MOBILNÍ PÓDIUM DO INTERIÉRU I EXTERIÉRU ZA VELMI VÝHODNÉ CENY !


Mobilní pódium do interiéru i exteriéru za velmi výhodné prodejní ceny ! 
 
     Pro obecní kulturní zařízení, společenské sály a centra nabízíme prodej certifikovaných mobilních podest (nosnost od 750 kg/m2) v základním rozměru 2 x 1 m, ze kterých lze snadno sestavit mobilní pódiumdivácké hlediště s elevacímobilní divácká tribuna, přehlídkové nebo prezentační molo apod.. Díky protiskluzové, voděodolné desce se speciálním povrchem a pomocí plynule stavitelné výšky hliníkových noh jsou mobilní podesty vhodné nejen k vnitřnímu, ale zejména také k venkovnímu použití; také při vyšším dynamickém zatížení. Součástí dodávky může být různé příslušenství např. - jevištní schodiště se zábradlím i bez, bezpečnostní zábradlí, zakrývací látka - plátno nebo speciální molton mnoha barev, provedení a rozměrů, transportní přepravní a skladovací vozíky apod.. Sestavu mobilního pódia (stavebnicový systém) dodáváme vždy kompletní - sestava obsahuje veškeré potřebné spojovací prvky a materiál potřebný ke správnému sestavení pódia. Díky mobilním podestám lze také snadno zvětšit nebo rozšířit stávající pódia v kulturních domech a centrech nebo ve společenských sálech. Mobilní pódium je vhodné zejména pro kulturní a sportovní využití, divadelní a společenské akce. Spolu s podestami nabízíme příhradové konstrukce, stany z duralových profilů a další mobilní vybavení pro Vaše akce. Informujte se u nás o velmi zajímavých prodejních cenách mobilní techniky, cenové nabídky a podrobné informace o mobilní technice nebo dodací termíny Vám sdělíme obratem. 

Datum  20/12/2011

 * Pódium na Vánoce a Nový rok s 20% slevou ! * 


Mobilní pódium na Vánoční trhy, rozsvícení vánočního stromku, adventní období, silvestrovské a novoroční, sportovní a kulturní akce - se slevou z pronájmu 20%.  Využijte akční nabídky pronájmu profesionálních mobilních pódií, podest a zastřešení. Neúčtujeme žádné jiné přirážky, dokonce ani běžné ceny. O pětinu levnější pronájem se vyplatí - vaše akce vybavíme profesionální mobilní technikou.
 
Nabízíme jak pódia do exteriéru, tak do interiéru. Mobilní podesty jako taneční plochy - mobilní pódia - divácké tribuny - přehlídková mola apod.. Objednat můžete mobilní pódium v rozměru od 6 x 4, 7 x 4 anebo 8 x 4 m se zastřešením Párty stanem 8 x 4 m, anebo mobilní pódia 8 x 6, 9 x 6 m se zastřešením příhradovou konstrukcí Open Air 10 x 7 m, výšky 5,5 m.
 
Nabídka platí také pro zápůjčky mobilních podest a mobilních setů bez montáže a dopravy. Nabídka se vztahuje také na pronájem velkoprostorových stanů 8 x 4, 8 x 8 m (mobilní prodejní stan, restaurace apod.).
 
Akce je platná od 1. listopadu 2011 do 3. ledna 2012 a platí po celé ČR. Neváhejte a kontaktujte nás.

 

Datum  4/12/2011

PRODEJ POUŽITÉ MOBILNÍ PÓDIOVÉ TECHNIKY


Nabízíme Vám zprostředkování prodeje Vašeho mobilního pódia - zastřešení

image

Pro naše zákazníky i nadále poptáváme použitá a starší mobilní pódia a střechy (stage), mobilní zastřešení, stativy, lehké mobilní konstrukce a jejich součásti. Pokud máte zájem o spolupráci při prodeji Vaší techniky nebo nám můžete nabídnout kompletní mobilní stage apod., neváhejte a kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu nebo nám pište přes Formulář.

   Vaši mobilní techniku přednostně nabídneme našim poptávajícím zákazníkům a o výsledku Vás budeme obratem informovat. Pokud nespěcháte, nabídněte k prodeji Vaši mobilní techniku do komise přes náš BAZAR POUŽITÉ TECHNIKY. Za zkoušku nic nedáte, n

Datum  21/11/2011

Nabízíme zánovní a použitou mobilní techniku



 

Nabízíme zánovní nebo použitou mobilní techniku. Nově v sekci Bazar můžete najít aktuální nabídku použité techniky. Z aktuální nabídky vybíráme: Zlevnění použitého mobilního pódia se zastřešením o rozměru 12 x 6 m (momentálně zamluveno), dále v nabídce najdete Zlevnění zánovních mobilních podest 100 x 50 cm s příslušenstvím (momentálně zamluveno), po sezóně pak nabízíme velmi výhodný prodej zánovních velkoprostorových stanů 8 x 4 m, 8 x 8 m (ceny na dotaz). Pokud nemáme techniku, kterou poptáváte, můžete nás kontaktovat a jakmile budeme mít nabídku techniky ze strany prodávajících, budeme Vás kontaktovat. Pište nám na mail (více najdete v Kontaktech).

 

 

Datum 16/10/2011

Mobilní verze CZ PODIUM - QR KÓDY


 

    Mobilní verzi stránek Cz Podium si můžete naskenovat pomocí QR kódu. Jedná se o základní verzi s nabídkami určenou pro obrazovky mobilních telefonů všech platforem (iPhone, Android, Windows Mobile, Symbian). Tato mobilní verze m.czpodium.cz je určena prioritně pro využití na menších obrazovkách mobilních telefonů v rozměrech (rozlišení) obrazovky 420 x 320 pixelů, 320 x 240 pixelů a 260 x 240 pixelů apod.. Možnost využívat služeb může více než 1800 mobilních telefonů na mnoha mobilních platformách. Bude-li zájem o tento typ komunikace, budeme služby související s mobilním internetem nadále rozšiřovat.

     Jedná se o základní verzi mobilních stránek m.czpodium.cz. Tato verze je obrazem verze internetové (desktopové) a některé odkazy směřují (postupně budujeme mobilní verzi) na verzi v klasickém desktopovém prohlížeči. Prozatím jsme neuvažovali o samostatné aplikaci, ale v budoucnu je i toto možné. Děkujeme za pochopení.

 

    MOBILNÍ VERZE:

Tento QR kód obsahuje odkaz na mobilní verzi stránek k uložení do Vašeho telefonu:

    

 

    KONTAKT:

Uvedený QR kód obsahuje kontaktní údaje (tzv. vCard) k uložení do mobilního telefonu:

    

 

Omezení automatického směřování - TABLETY

Návštěvník, který navštíví stránky Cz Podium z adresy www.czpodium.cz prostřednictvím prohlížeče ve svém mobilním telefonu nebo zařízení, bude automaticky směrován na mobilní verzi stránek m.czpodium.cz podle typu svého mobilního telefonu, velikosti a rozlišení obrazovky, případně i verze a typu prohlížeče. Bohužel, prozatím není možné automaticky směrovat mobilní verze do mobilních tabletů a iPadů, kde se stránky budou zobrazovat v desktopové verzi, pokud uživatel nezadá přímý odkaz manuálně. Děkujeme za pochopení.

 

Datum  15/10/2011

ZUMBA FITNESS PÓDIUM - sestavy k prodeji


 

Pro instruktory tance a předcvičitele nabízíme prodej několika základních typů mobilních podest, praktikáblů - pódií určených k provozování tanečního stylu ZUMBA. Vybrat si lze z několika variant podest (Standard pro interiéry nebo OpenAir pro exteriéry), rozměrů (standardně 200 x 100 cm) a výšek podest (nastavitelných nebo pevných nohou).

Zumba Fitness Pódium obsahuje certifikát, standardní podesta má nosnost od 750 kg/m2 a každá sestava obsahuje základní příslušenství (spojovací komponenty). Výhody: profesionální vzhled a provedení, velmi dlouhá životnost, minimální nároky na skladování a přepravu, rychlá montáž.

Sestava může také obsahovat volitelné doplňky (schodiště, zábradlí, skirt, látkový výkryt, přepravní/skladovací vozík apod.). Pro náročnější uživatele (předcvičitele, pořadatele) nabízíme možnost dodávky v rozměrových variantách podest 100 x 100 nebo 100 x 50 cm. Výhodou menších rozměrů je možnost převážet pódiové praktikáble v kufru osobního vozidla (v menších prostorech) a snadná manipulace při montáži (sestavení Zumba Fitness Pódia). Dodávky již od 1 ks podesty.

 

 

Zumba Fitness Podium nabízíme v těchto základních variantách a provedení:

Rozměr 3 x 2 m, výška 40 - 60 cm   

Rozměr 3 x 3 m, výška 50 - 80 cm

Rozměr 4 x 3 m, výška 60 - 100 cm

Rozměr 4 x 4 m, výška 60 - 100 cm

Rozměr 5 x 4 m, výška 70 - 120 cm

Vzhledem ke stavebnicovému systému lze dodat jakýkoliv rozměr a výšku a to i atypické provedení Zumba Fitness Pódia (např. při variantě mobilního provedení do prostor interiéru, tělocvičen apod.). Mobilní podesty dodáváme již od 1 ks, další podesty lze později dokoupit - kompatibilita je zajištěna.

Informace o cenách a technické informace (online formulář).


 

 NOVINKY - Levné a úsporné zastřešení pódia

Nabízíme jako zastřešení pódia střechu z mobilní hliníkové příhradové konstrukce. Vzhledem k menšímu počtu dílů oproti standardním výrobkům se jedná o ekonomickou variantu pořízení zastřešení z hliníkové příhradové konstrukce. Výhodou této sestavy je rychlá montáž a sestavení, profesionální vzhled, nízké nároky na skladování a přepravu a zajímavá cena. Sestavu tohoto typu zastřešení lze vhodně doplnit jevištěm složeným z protiskluzových, voděodolných podest plynulé výšky nohou např. již od 50-80, 60-100 nebo 70-120 cm apod.. K jevišti dodáváme jevištní schody, přepravní vozík, látkový výkryt a další příslušenství. Sestava pódia (zastřešení včetně jeviště) je certifikovaná atesty TUV. Zastřešení i jeviště lze dodat také samostatně. Provádíme dodávku včetně dopravy (vlastní je také možná) na určené místo, včetně uskladnění nebo první instalace - ukázky sestavení a proškolení obsluhy zařízení - montážních pracovníků.
 
PODROBNOSTI: (foto, složení a technické parametry)
 
 
stan z prihradove konstrukce
 
SLOŽENÍ:
Střecha se zadním spádem, manuální zdvih - střecha sestává z hliníkové příhradové konstrukce, která obsahuje trubky s úchyty. Sestava je doplněna vhodnými konstrukčními prvky typu quadro 300 a je dodávána včetně hlavní plachty volitelné barvy (všechny základní, standardně šedá, bílá, stříbrná, modrá apod.), dále tmavých vykrývacích sítí s úchyty (2x boční a 1x čelní - zadní síť), zavětrováním a spojovacím materiálem. Výroba: CZ (EU). Atest TUV.
 
VAR 1 - STŘECHA 8x6 m
Rozměry (vnitřní plocha): 800 x 600 cm 
výška: 500 cm 
počet ks v sestavě: 48
celková váha: 455 kg
Termín dodání: 3-4 týdny
VAR 2 - STŘECHA 6x4 m
Rozměry (vnitřní plocha) 600 x 400 cm 
výška: 400 cm 
počet ks v sestavě: 35
celková váha: 350 kg 
Termín dodání: 3-4 týdny
 
Nabídka je platná pro rok 2011. Pro podrobné technické informace a prodejní ceny nás kontaktujte.

 

Mobilní pódium 8x6 - návěs k pronájmu

Jako novinku nabízíme pronájem rozkládacího mobilního pódia v rozměru 8 m x 6,25 m, výšky 3,9 m, na mobilním návěsu vozidla. Rozměr lze také korigovat. Výška podlahy pódia 100 - 120 cm, jeviště je opatřeno schodištěm. Schodiště o šíři 1m je možno instalovat jak ze zadní části, tak z čela pódia. Zároveň je možno použít zázemí vozidla jako šatnu pro účinkující, štáb apod.. Pódium je kompletně zavětrováno jak zezadu, tak z boků. (možné plachtou nebo rašlovou sítí). Mobilní pódium je řešeno jako přípojný návěs za automobil. (viz.foto). 

 

 

 

 

 

 

 

Jednoduché a v krátké době postavené i složené mobilní podium na profi úrovni. Mobilní pódium vhodné pro všechny typy společenských, sportovních a kulturních akcí. Díky jednoduché montáži je v krátké době pódium připraveno k použití (cca 60 minut). Mobilní pódium nabízíme k pronájmu včetně doplňkových služeb, jako je ozvučení a osvětlení akcí kvalitním ozvučením a osvětlením. Podrobné informace Vám rádi poskytneme telefonicky nebo e-mailem.


 

04.9.2010 - POSEZÓNNÍ SLEVY PRONÁJMU TECHNIKY

Nabízíme posezónní slevu na pronájem jevištní a pódiové techniky. Pódia, jeviště, tribuny, mola, stany, střešní konstrukce nyní nabízíme s 20% slevou ze základního ceníku služeb pronájmu techniky. Sleva se nevztahuje na montážní a instalační práce, cestovné, dopravní náklady apod.. Slevu poskytujeme všem novým zákazníkům od 1.10.2010 do 31. 3. 2011.

 
 
02.6.2010 - PRODEJNÍ CENY TECHNIKY - napište nám  
Vzhledem ke složitosti tvorby rozpočtu a kalkulace pořízení kompletu nové pódiové techniky Vás prosíme, abyste používali elektronický  POPTÁVKOVÝ FORMULÁŘ  s uvedením požadovaného rozměru jeviště, jeho výšky, rozměru zastřešení s uvedením - STAN nebo PŘÍHRADOVÁ KONSTRUKCE, v dalších případech prosíme o shovívavost - CENY PRODEJE NEJSOU NA TĚCHTO STRÁNKÁCH UVEDENY ! Jeviště se skládají z mnoha komponent, stejně jako zastřešení. K jevištním podestám dodáváme široké příslušenství (jevištní schody - zábradlí - látkový výkryt - vozíky apod.). Budeme Vás kontaktovat a probereme s Vámi podrobnosti ohledně dodávky techniky. Neváhejte a napište nám.
 
 
29.4.2010 - FOFOGALERIE 2010
Aktuální fotografie vybraných realizovaných akcí (prodej - školení - pronájem pódiové techniky s příslušenstvím a službami) z letošního roku najdete ve Fotogalerii 2010.
 
      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31.03.2010 - CENY V ROCE 2010 ZACHOVÁNY !
Přinášíme potěšující zprávu pro všechny zákazníky a odběratele. Ceny prodeje i pronájmu mobilní pódiové techniky včetně servisních zásahů a služeb se nemění a zůstávají tak na úrovni roku 2009 a let předchozích. Cestovné (diety) je účtováno dle platného zákona. Dopravné se odvíjí od množství techniky a použití vozidla. Zde dochází pouze ke zvýšení ceny dopravného pro nákladní vozidla nad 3,5 tuny, kde je od roku 2010 povinné mýtné na dálnicích a některých silnicích zhruba o 1,-  Kč + 20% DPH na kilometr.
Přejeme Vám příjemné prožití Velikonočních svátků!
M. Elznic, Cz Podium

 

 BAZAR - Novinky Mobilní pódium na návěsu za kamion

Aktuálně nabízíme k prodeji použité mobilní pódium s technických zázemím a vybavením umístěné na návěsu za kamion. Více informací najdete v sekci eSHOP.  

Na Vaše různé akce (catering, výstavy, image saisson, VIP akce apod. nabízíme k odprodeji vybavený návěs, určený právě pro tyto akce. Návěs je včetně vybavení jak světelného – rampy, ozvučen repro soustavou, DVD + TV, samostatným agregátem pro výrobu elektřiny, tak také barem s dřezem.  

Bližší informace sdělíme mailem nebo přes Online formulář.

 

 


 

 BAZAR - Novinky / Sleva na zastřešené pódium

Použité zastřešené pódium o rozměru 12 x 6 m nabízíme nyní k odprodeji s výraznou slevou. Více najdete v sekci eSHOP.

Použité kryté mobilní pódium pro kulturně-společenské akce. Materiálové složení - kov, žárový pozink, dřevěné podesty, opláštění - plachta POE. Nosná konstrukce - palubky 11,1 x 6 x 1,05 m, nosnost jeviště - 250 kg/m2. Konstrukce střechy - OHT 12 x 6 m, oblouk, plášť POE 120 m2, světlá výška uprostřed pódia 5,5 m.

Bližší informace sdělíme mailem nebo přes Online formulář.

 

 


 




Nahoru.. | Tisk této stránky

Zobrazit Cz Podium: MOBILNÍ  |  KLASICKY
- admin -  | Copyright by ELZA Design © 2024 |
| CZ PODIUM.cz | prodej & pronájem pódií |

Cz Podium - Michal Elznic na Firmy.cz

S-rank